Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Lexcoaster
Lexcoaster

Home - Profile - Archives

Ik verhuis (!) naar: http://lexcoaster.blogspot.com/

Posted on 7/4/2010 at 16:00 - Post Comment

Jazeker, your dear writer gaat verhuizen.  Na een tijdje niet zo heel actief te zijn geweest heb ik bij deze besloten mijn blog toch maar te verhuizen, nu ik de drang voel weer wat actiever te gaan schrijven.

 

Mijn nieuwe blog adres is dus nu: http://lexcoaster.blogspot.com/!  

 

Blog2Blog is gebruiksvriendelijk, maar wordt vooral door eendagsvliegjes. Altans, figuren die even wat te vermelden hebben en dan weer totaal van de aardbodem verdwijnen (hier op Blog2Blog tenminste). Voor iedereen die wat meer continu schrijft, zoals ik, is een website als Blogspot denk ik toch beter, gezien daar véél meer mensen zitten en ze een RSS Feeds optie hebben. Ook is Blogspot gebruiksvriendelijk, zij het dat het wat anders in elkaar zit dan deze website, dus dat zal wel even wennen zijn. Hoe dan ook, het is hier op Blog2Blog zowat uitgestorven in vergelijking met Blogspot. Naar iets meer dan een jaar zeer actief te zijn geweest hier, heb ik het idee dat mijn blog te weinig gelezen wordt door mensen. Ik verhuis dus definitief, dit wordt dus ook mijn laatste bericht hier!

 

Mijn schrijfsels die ik hier heb geplaatst, 'kopieer/plak' ik ook naar mijn nieuwe blog, ik heb er moeite voor gedaan dus ik wil dat ook die nog gelezen worden. Blogs schrijven blijf ik zowieso doen! Dus doeidoei Blog2blog, het was fijn, zij het stilletjes...

 

Tot ziens allemaal op http://lexcoaster.blogspot.com/!  

 

Groeten,

Lex  

 


Last Page :: Next Page